LOGOS Učiteljica

Personalizirani osnovni paket

312.00 € ( 2,350.76 kn)
Najniža cijena u zadnjih mjesec dana: 2350.76 € (2,350.76 kn)

Paket uključuje: 24 školska sata

AVAILABLE SLOTS: 8

Napomena

Glavne značajke programa:
1. Personalizirana podrška: naši stručni učitelji prilagođavaju svoj pristup i metode učenja prema potrebama djeteta. Svaki susret je individualan i fokusira se na specifične područje učenja koje dijete treba razvijati.
2. Praktičan rad: kroz interaktivne i angažirajuće aktivnosti, djeca će razvijati vještine i znanja na način koji je relevantan i primjenjiv u njihovom svakodnevnom životu. Nastojimo stvoriti okruženje u kojem će djeca aktivno sudjelovati i primijeniti stečena znanja.
3. Kontinuirana podrška: mjesečni paketi osiguravaju redovite susrete s našim učiteljima, čime se postiže kontinuirani napredak i praćenje djetetovog razvoja. Radimo u suradnji s roditeljima kako bismo prilagodili raspored i ciljeve u skladu s potrebama djeteta.
4. Fleksibilnost i udobnost: program se odvija u udobnosti doma klijenta, što omogućuje djetetu da se osjeća sigurno i opušteno tijekom učenja. Također, termini susreta se prilagođavaju obiteljskom rasporedu kako bi se osigurala maksimalna praktičnost i fleksibilnost.
• Kroz individualan rad s djetetom u domu klijenta, naš cilj je pružiti podršku, motivaciju i vodstvo kako bi dijete ostvarilo svoj puni potencijal. Uz stručnost naših učitelja, djeca će dobiti personaliziranu pažnju i razviti ključne vještine potrebne za uspjeh u školi i životu.

 

Paket uključuje: 24 školska sata, izvještaj učiteljice o radu i napretku djeteta