LOGOS Učiteljica

Procjena talenata (partner Verbatoria Hrvatska)

95.00 € ( 715.78 kn)
Najniža cijena u zadnjih mjesec dana: 715.78 € (715.78 kn)

U suradnji s partnerom Verbatoria Hrvatska nudimo neurometrijsku procjenu talenata pomoću EEG uređaja. 

Testiranje se odvija na lokaciji Podbrežje VI 33a, Kajzerica.

AVAILABLE SLOTS: 49

Napomena

 

 

PROCJENA TALENATA - VERBATORIA HRVATSKA

- Termin procjene prema dogovoru

Verbatoria je alat za procjenu talenta koji prikazuje odnos snaga i slabosti za 5 urođenih inteligencija: logičko-matematičku, lingvističko-verbalnu, tjelesno-kinestetičku , vizualno-prostornu te glazbenu inteligenciju i tri područja važna za odlučivanje svakog pojedinca - razina samosvijesti, vlastita emocionalnost i emocionalna inteligencija. Njena analiza ima za cilj otkriti pravi potencijal svake osobe u – matematici i logici, jezicima, sportu i kinestetici, kreativnosti i glazbi.


Temelji se na mjerenju aktivnost mozga (moždanih valova) tijekom jednostavnih testova koristeći EEG uređaja.  Ova moderna metoda bazirana je na znanstvenoj metodologiji i teoriji višestrukih inteligencija (by Howard Gardner). 


Verbatoria je prisutna u više od 167 gradova i 29 država diljem svijeta. Za razliku od drugih testova i analiza, metoda ne ispituje čovjekove vještine ili sposobnosti, već samo identificira područje koje će biti lakše ili teže razviti u usporedbi s ostalima područjima.


Koristimo jedinstvenu patentiranu tehnologiju za mjerenje neuroaktivnosti te posebne procese za mjerenje neuralnih odgovora na različite misaone procese, kako bismo ih potom dekodirali i analizirali te na temelju toga napravili evaluaciju i izvještaj o koeficijentu talenata. Ukupno trajanje analize je cca 60 minuta (30 minuta testiranje + 30 minuta tumačenje rezultata testiranja).


Izvještaj o koeficijentu talenta jasno i detaljno opisuje dugoročni plan osobnog razvoja osobe na temelju njezinih talenata. Postoje testni paketi složeni po dobnim skupinama. Od 4 do 7 godina, 8 do 10 godina, 11 do 14 godina, 15 do 17 godina i iznad 18 godina.