LOGOS Učiteljica

Individualna Logos učiteljica - Manji veliki paket

192.00 € ( 1,446.62 kn)
Najniža cijena u zadnjih mjesec dana: 1446.62 € (1,446.62 kn)

U paket uključeno: 16 školskih sati

AVAILABLE SLOTS: 10

Napomena

Kroz mjesečne pakete nudimo kontinuirani rad s vašim djetetom na individualnoj bazi u našoj učionici. Ovaj program je osmišljen kako bismo pružili personaliziranu podršku i usmjeravanje prema specifičnim potrebama vašeg djeteta.
• Na prvom susretu provodimo procjenu vašeg djeteta kako bismo dobili dublji uvid u njegove trenutne vještine, snage i područja koja zahtijevaju dodatnu podršku.
• Naš program uključuje individualnu poduku svih predmeta osnovne škole, koristeći i uključujući program Logos učiteljice. To znači da će vaše dijete dobiti posebno prilagođene upute koje će ga podržati u usvajanju školskog gradiva na najučinkovitiji način.
• Naš cilj je pomoći vašem djetetu da razvije svoje potencijale, poboljša školski uspjeh i stekne samopouzdanje u učenju. S obzirom na individualizirani pristup, termine poduke nastojimo prilagoditi vama, uzimajući u obzir vaše preferencije i naš raspored.
• Odabirom ovog mjesečnog paketa, omogućujete vašem djetetu konzistentan rad i podršku koja će mu pomoći da ostvari svoje najbolje rezultate. Radujemo se prilici da surađujemo s vama i vašim djetetom na putu postizanja uspjeha u školi i razvoja njegovih vještina.

 

U paket uključeno: 16 školskih sati, izvještaj učiteljice o radu i napretku djeteta